Cookie information

Vi bruger cookies for at få websiden til at fungere og for at huske dine foretrukne indstillinger. Cookies giver os også mulighed for at lave statistikker og analyserer besøg på vores side, så vi sikrer, at siden hele tiden forbedres, og at vores markedsføringen bliver relevant for dig. Læs mere

Købsvilkår

Inden du bestiller varer hos os, anbefaler vi, at du læser vores købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik. 

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i sortiment og priser. Der tages samtidig forbehold for udsolgte og ikke-indkomne varer samt for trykfejl.

Firmadata
B2B.linaa.dk ejes og drives af:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tlf.: +45 8680 2666
Mail: firma@linaa.dk
CVR-nr.: DK25790294

Bestilling – Sådan handler du på B2B.linaa.dk
For at kunne handle på B2B.linaa.dk skal du være godkendt som forhandler og have fået tilsendt brugernavn og password, så du kan logge på. Når du er logget på, skal du igennem følgende trin, når du handler på websiden:
 
1. Vælg den eller de varer, du ønsker at købe og læg dem i kurven. Går derefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelsesmetode.
4. Vælg faktura eller betalingskort og indtast dine oplysninger.
5. Godkend vores købsvilkår.
6. Tjek, at alle dine indtastede oplysninger er korrekte og gennemfør købet.
 
Når dit køb er gennemført, modtager du automatisk en ordrebekræftelse. Har du ikke modtaget en bekræftelse, så tjek altid først dit spamfilter. Det er muligt at få tilsendt en ny ordrebekræftelse ved at sende en mail til: firma@linaa.dk
 
Vi afsender normalt din bestilling 1-3 hverdage fra ordreafgivelsen. Dog må der påregnes længere leveringstid i forbindelse med helligdage og ferier. Er det vigtigt, du modtager din bestilling meget hurtigt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8680 2666. Såfremt en eller flere af dine bestilte varer ikke er på lager, vil du snarest muligt modtage en e-mail med en ny leveringsdato.
 
Priser
Alle priser på websiden er ekskl. 25 % moms. Priserne er angivet i danske kroner (kr.).

Fragt og leveringsomkostninger
Ordrer, der sendes direkte til vores forhandlere, sendes med Danske Fragtmænd eller Post Nord.

De aktuelle leveringsomkostninger – inkl. fragt og ekspedition – til Danmark er:
 
Vægt (kg.) Pris (kr.)
0-5 50,00
5-10 90,00
10-20 135,00
20-50 175,00
50-100 245,00
Over 100 350,00

Det er også muligt at afhente bestillinger i vores fysiske butik (gratis) på Bergsøesvej 11, 8600 Silkeborg i vores åbningstider.

De aktuelle leveringsomkostninger – inkl. fragt og ekspedition – til Norge er:
 
Vægt (kg.) Pris (kr.)
0-20 175,00
20-40 350,00
40-60 525,00
60-80 700,00
80-100 875,00
100-120 1050,00
120-140 1225,00
140-160 1400,00

Det er også muligt at få sendt en bestilling direkte til en privatkunde. Ordrer til private sendes med Post Nord, GLS eller Bring. Der kan vælges mellem med eller uden omdeling.

Ordrer til private over 35 kg sendes med Danske Fragtmænd. Danske Fragtmænd leverer IKKE til mindre ikke-brofaste øer. Kontakt os gerne på tlf. 8680 2666 for yderligere information.

Fragtpriserne gælder kun ved levering til brofaste øer. Har du bestilt levering til f.eks. Bornholm eller Læsø, skal du påregne en højere fragtpris.

De aktuelle leveringsomkostninger – inkl. fragt og ekspedition – til Danmark (untaget Grønland og Færøerne) er:

Post Nord Pakkeboks/Posthus og GLS Pakkeshop (uden omdeling)
Vægt (kg.) Pris (kr.)
0-2 23,20
2-5 31,20
5-10 48,00
10-20 69,00

Post Nord Hjemmelevering og GLS hjemmelevering (med omdeling)
Vægt (kg.) Pris (kr.)
0-5 50,00
5-10 90,00
10-20 135,00
20-35 175,00
50-100 245,00
100-200 350,00

Bring Pakkeshop (uden omdeling)
Vægt (kg.) Pris (kr.)
0-1 31,20
1-20 39,20
20-35 95,20

Bring Hjemmelevering (med omdeling)
Vægt (kg.) Pris (kr.)
0-35 95,20

Ved levering til udlandet samt til Færøerne og Grønland skal de faktiske omkostninger betales. 

Betaling
Når du handler på B2B.linaa.dk, kan du betale med faktura eller med følgende betalingskort: Visa/Dankort, VisaElectron og Mastercard. Alle transaktioner sendes krypteret via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. Der påløber ingen gebyrer i forbindelse med din kreditkortbetaling. Bemærk, at beløbet for varerne først trækkes på din konto, når varerne afsendes fra os, og at vi aldrig kan trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Forudsat, at vi ikke er blevet skriftligt enige om andet, er løbetiden ved fakturabetaling 30 dage netto for samtlige fakturaer.
 
30 dages fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret. Inden for de 30 dage kan du meddele os, at du fortryder købet og derefter returnere varen til os.
 
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din bestilling. Udløber fristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis, løber fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du udfylde og returnere retursedlen sammen med returvaren(e) senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Retursedlen har du modtaget sammen med din pakke.

Hvis du har spørgsmål til din returnering, er du velkommen til at kontakte os på firma@linaa.dk eller ringe på 86 80 26 66. Husk at have dit ordre- eller fakturanummer klar.

Når vi har modtaget varen, tjekker vi den og tilbagebetaler det beløb, som du har betalt ved købet (inkl. leveringsomkostninger). Returvarer behandles senest 14 dage efter modtagelsen.

BEMÆRK! Der ydes ingen retur- og fortrydelsesret på varer, der fremstilles eller tilpasses efter individuelle behov (f.eks. logo-plakater), hvis fremstillingen/tilpasningen er påbegyndt. Det gælder dog kun, når du har givet samtykke til, at vi må påbegynde fremstillingen/tilpasningen, inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes, inden fortrydelsesrettens udløb, og at retur- og fortrydelsesretten derfor bortfalder. Alle logo-plakater specialfremstilles og er altså omfattet heraf.

Returnering
Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes retur til følgende adresse:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg

Husk at vedlægge retursedlen, hvorpå du skriver dit ordrenummer. Har du betalt med betalingskort, overfører vi pengene til dit kort igen. Pengene kan ikke udbetales til en anden konto.

Ved returnering af varen bør du sikre dig, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Derudover skal du ved efterspørgsler om returvarer kunne bevise, at du har sendt pakken retur. Gem derfor også postkvittering samt evt. track and trace nummer. Omkostninger i forbindelse med returnering af varen påhviler dig som kunde.
 
Du skal selv betale for returfragten, når du benytter dig af din fortrydelsesret. Vi anbefaler også, at du sender varen tilbage i original emballage, da mangel på original emballage kan trække ned i vurderingen af varens salgsværdi. Læs mere herom i afsnittet ”Vurdering af varens salgsværdi”, som du finder herunder.

OBS: Vi forventer, du afsender varen hurtigst muligt, efter du har givet besked om, at du fortryder dit køb. Du skal sende varen retur senest 14 dage, efter du har fortrudt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Vurdering af varens salgsværdi
Som forbruger kan du fortryde købet, efter du har testet varen. Dog kan du helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varen er brugt/afprøvet ud over, hvad der er muligt i en fysisk butik. Varens værdi kan være blevet forringet, fordi

- du reelt har taget varen i brug.
- varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå varens art, egenskab og funktion.
- du har brudt varens plombering, original emballage eller lignende.

Hvis varens værdi er blevet forringet, laver vi en konkret vurdering af, hvad den brugte vare kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur.

Reklamationsret
I henhold til købeloven er der 24 måneders reklamationsret på varer med fabrikations- og/eller materialefejl (mangler) købt på B2B.linaa.dk. Vi anbefaler, at du gemmer fakturaen som garantibevis. Afhængig af den konkrete situation betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.

Har du opdaget en mangel ved varen, skal du ifølge lovgivningen reklamere inden for ”rimelig tid”. Vi anbefaler, du reklamerer så hurtigt som muligt (senest to måneder efter fejlen blev opdaget) og giver os en detaljeret beskrivelse af fejlen. Du kan reklamere ved at sende en mail til firma@linaa.dk eller ringe på tlf. 8680 2666. Derefter skal du sende varen retur med returlabelen, som du modtager, når du har kontaktet os.
 
Bemærk, at reklamationsretten ikke dækker fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Klagemuligheder
Det er muligt at indgive en klage over en vare købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du ønsker at angive en klage, kan du også anvende EU-Kommissionens online klageportal. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark. Klagen indgives her. Hvis du indgiver en klage, skal du angive vores e-mailadresse: firma@linaa.dk

Opdateret 23. september 2020.



 

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Linå A/S (B2B.linaa.dk, vi, os, vores) indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som vi indsamler via B2B.linaa.dk, samt for de oplysninger, du afgiver til os, når du besøger B2B.linaa.dk eller kontakter os på telefon eller mail.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på B2B.linaa.dk er Linå A/S. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tlf.: +45 8680 2666
Mail: firma@linaa.dk
CVR-nr.: DK25790294

Indsamling af personoplysninger
Ordre/Anmodning om tilbud
Når du foretager et køb på B2B.linaa.dk eller anmoder om et tilbud på én eller flere af vores varer, indsamler vi oplysninger om dig, dvs. firmanavn, navn/kontaktperson, adresse, leveringsadresse (hvis den afviger fra adresse), e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og dit køb.

Dine kontaktoplysninger som firmanavn, kontaktperson/navn og adresse har vi brug for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os, samt for at kunne administrere en eventuel returnering/reklamation. Din e-mail indsamler vi for at kunne sende dig en ordre- og leveringsbekræftelse. Dit telefonnummer bliver dit kundenummer hos os og bruges kun, såfremt det er nødvendigt at kontakte dig i forbindelse med behandlingen af din bestilling. Når du betaler for dit køb, registrerer vi dit navn, dine kortdata, din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale, samt til efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort, hvis det er påkrævet.

Dine ordreoplysninger bruger vi også til at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser iht. bogføringsloven. Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år.

Ønsker du ikke at afgive de persondata, som vi indsamler for at gennemføre et køb, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os.

Cookies
Når du besøger B2B.linaa.dk (også kaldet webshoppen), indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af webshoppen. Vi registrerer f.eks. hvilke søgetermer du indtaster, din IP-adresse samt informationer om, hvilke undersider du har besøgt og hvor længe. Desuden indsamler vi tekniske informationer om f.eks. din browsertype og dit styresystem. Dette sker med henblik på at kunne optimere vores webshop. Nogen af disse oplysninger er derudover nødvendige for at kunne udnytte alle webshoppens funktioner. Vi benytter cookies til indsamling af disse data. Klik her og læs hele vores cookiepolitik.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og din e-mail. Vi behandler dine oplysninger med henblik på markedsføring og anvender de indsamlede personoplysninger aktivt til at sende dig mere relevant information og markedsføring. 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldelseslinket i bunden af det nyhedsbrev, du har modtaget, eller ved at sende os en mail på firma@linaa.dk.

Brug af databehandlere
De personoplysninger, du afgiver til os, betragtes som fortrolige og behandles med største forsigtighed. Vi videregiver persondata til udvalgte samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere behandler eller anvender oplysninger under fortrolighed og efter ordre fra os. De må aldrig benytte data til andet formål, end det som vi har givet dem.

Vi overlader data til tekniske samarbejdspartnere, som forestår drift, udvikling og hosting af servere og webshop. Vi overgiver derudover data til samarbejdspartnere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev, forbedring af webshoppen, markedsføring samt til kommunikation via mailsystem. Derudover udleverer vi firmanavn, navn, adresse, e-mail og telefonnummer til det fragtfirma, der står for leveringen af din bestilling.

Dine personoplysninger videregives eller sælges på ingen måde til andre end vores samarbejdspartnere, med mindre der er tale om særlige omstændigheder, f.eks. krav om udlevering af data fra en dansk myndighed iht. dansk lovgivning eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregives dine oplysninger i forbindelse med virksomhedsændringer, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Herunder kan du se eksempler på samarbejdspartnere, der behandler data på vegne af os:

- DanDomain (webshop)
- OnPay (betalingssystem)
- Lyngsøe EDB (hosting)
- Post Nord (fragtfirma)
- Danske Fragtmænd (fragtfirma)
- Bring (fragtfirma)
- HeyLoyalty (nyhedsbreve/email-markedsføring)
- Google (statistik og markedsføring)

Én af disse samarbejdspartnere er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret via databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopier af certificeringen findes her:
Google LLC - klik her

Dine rettigheder
Ifølge loven (indsigtsretten) har du ret til at henvende dig til os for at få at vide, om vi opbevarer oplysninger om dig og i så fald hvilke, hvad formålet med disse oplysninger er, hvem modtagerne af oplysningerne er, samt hvor disse oplysninger stammer fra.

Du kan henvende dig skriftligt til os på firma@linaa.dk eller pr. brev til vores postadresse. Sender du en indsigtsanmodning, skal du medsende dokumentation, for at du er den pågældende person. Vi besvarer din forespørgsel inden for 4 uger.

Såfremt dine personoplysninger er forkerte eller ufuldstændige, kan du altid få dem rettet/ændret (retten til berigtigelse). Bliver du opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordrer vi dig til kontakte os på firma@linaa.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret/opdateret.

Du kan i nogle tilfælde få alle eller visse persondata slettet (retten til sletning), såfremt du ønsker det. I det omfang dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at vi kan overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

Du kan altid tilbagekalde det samtykke, du har givet i forbindelse med modtagelsen af vores nyhedsbrev. Tilbagekaldelsen kan altid ske via et link i de udsendte nyhedsbreve (frameld mig nyhedsbrevet) eller ved at sende os en mail på firma@linaa.dk.

Du har altid mulighed for at henvende dig til os for at få dine personlige data udleveret i et almindeligt anvendt format samt til at overføre (portere) disse data til en anden dataansvarlig.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af de personlige data, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på webshoppen og opbygningen samt til en eventuel direkte markedsføring (retten til indsigelse). I din skriftlige indsigelse skal du specificere, hvilken behandling du gør indsigelse imod.

Retten til at klage
Du kan altid klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet. Dette gør du ved at henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk (mail) eller +45 33 19 32 00 (telefon).

Sletning af persondata
Oplysninger, du har givet til os i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, slettes, når du trækker dit samtykke tilbage (framelder dig nyhedsbrevet).

De oplysninger, du har givet til os ved afgivelse af din ordre (dvs. navn, adresse, telefonnummer, e-mail og oversigt over bestilte varer) opbevarer vi i minimum 5 år.

Oplysninger indsamlet via Google om din adfærd på og ved brug af B2B.linaa.dk slettes automatisk efter 38 måneder.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Ændringer i persondatapolitikken
Vi er til enhver tid berettiget til at lave ændringer i vores persondatapolitik. Du vil altid kunne finde en opdateret version af persondatapolitikken på B2B.linaa.dk.

Opdateret 23. september 2020.
 


 

Cookiepolitik

Denne webshop anvender cookies, dvs. når du besøger vores webside indsamles der oplysninger om dig, der bl.a. bruges til at tilpasse og forbedre webshoppens indhold og funktioner. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (læs her hvordan) og undlade at bruge vores webshop. Læs mere om vores brug af cookies herunder.

Firmadata
B2B.linaa.dk ejes og drives af:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg
Tlf.: +45 8680 2666
Mail: firma@linaa.dk
CVR-nr.: DK25790294

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil/datafil – et stykke kode – som en webside gemmer på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger websiden. En cookie er ikke et program, men en passiv fil. Den kan f.eks. ikke indsamle informationer fra din computers harddisk eller sprede virus og andre skadelige programmer. En cookie bruges til at holde styr på, hvad der sker under dit besøg på websiden og for at kunne genkende din computer, såfremt den vender tilbage til websiden på et senere tidspunkt.

Formålet med cookies på websiden
På websiden benytter vi følgende former for cookies: nødvendige, funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige.

Nødvendige (Tekniske)
De tekniske cookies er med til at gøre websiden brugbar. Det gør de ved at aktivere grundlæggende funktioner som f.eks. side-navigation samt give adgang til de sikre områder af websiden. Uden disse cookies kan websiden ikke fungere ordentligt. Disse cookies har kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre websider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger, du foretager på websiden, f.eks. dine favoritter.

Statistiske
Statistiske cookies hjælper os med at forså, hvordan du interagerer på B2B.linaa.dk ved at indsamle og rapportere oplysninger om din adfærd på webshoppen. Disse cookies registrerer også, om du tidligere har besøgt vores site, hvilken browser du bruger og lign. Vi bruger disse informationer til statistik samt til løbende at optimere webshoppen.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de websider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De er placeret på B2B.linaa.dk af tredjeparter, som kan kategoriseres under markedsføringspartnere, annoncerende netværk og sociale medier (f.eks. Google). Tredjeparterne agerer som mellemled for at vise dig vores indhold som f.eks. beskeder, tilbud og annoncer. Disse cookies indsamler anonymiserede data, der ikke kan føres tilbage til din identitet. Bemærk dog, at hvis du er logget på en tjeneste fra en tredjeparter under dit besøg på vores webside, vil tredjeparten kunne henføre de tekniske data til din profil. Behandlingen af disse data er underlagt tredjeparternes datapolitik.

Google: Disse cookies indsamler data om din adfærd på vores webside. Disse data bruges til vores statistik i Google Analytics. Vær opmærksom på, at vi har aktiveret Google Signals. Dette gør, at Google Analytics sammenholder besøgsoplysningerne, der er indsamlet på vores webside med Google-oplysninger fra brugere med Google-konti, der er logget ind og har givet samtykke til annoncetilpasning. Disse Google-oplysninger kan f.eks. være din søgehistorik, din YouTube-historik og data fra andre websider, der bruger Google Signals. Du kan slette dine Google-data via Min aktivitet.

Data genereret af Google Analytics sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Oversigt over cookies


Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du kan altid blokere for cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Vælger du at blokere for cookies, skal du være opmærksom på, at der er mange af websidens funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at websiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies, du tidligere har accepteret, kan til enhver tid slettes fra din computer. Dette kan du gøre i din computers internetindstillinger. Fremgangsmåden afhænger af, hvilken browser du anvender. Få hjælp til at slette eller blokere cookies her.

Opdateret 23. september 2020